Søk
 

Vinsj
KAMPANJE
Ankervinsj
Baugpropell
Belysning og LED
Båtpleie
Daviter Snap
Dekksbeslag
Elektrisk utstyr
Elektronikk/navigasjon
Fiske
Flagg
Fortøyningsutstyr
Gassutstyr
Kjøling
Koking
Motortilbehør
Måkejagere
Opplagsutstyr
Sikkerhet og flyteprodukter
Solcelle
Spis og drikk
Stiger/plattform
Stoler og bord
Styring - kontrollutstyr
Teak
Tekstiler
Trimplan
Vannsport og fritid
Varme
VVS
GAVETIPS
Kjekt å ha

Innlogging

[Du står her: Kjekt å ha/First Alert Tundra Slukkespray]

First Alert Tundra Slukkespray

Produktbilde
Forstørr bilde
Produktdata
Artikkelnr:TEK00355
Pris: 349,00 kr
Antall:  


Produktbeskrivelse

First Alert Tundra Slokkespray

Mer enn dobbelt sa lang brukstid / tømmetid enn vanlige brannslokkere - 32 sek. Sprayboksen er liten og lett å bruke. Enkel opprydding - bare tørk skummet bort med en fuktig klut. Skummet er også biologisk nedbrytbart. Slokker også branner i matoljer og frityr !

En brann kan dobles i størrelse hvert 30. sekund, og det er i de dyrebare sekunder en husholdningsbrann kan spre seg og sette liv og hjem i fare. First Alert Tundra Slokkespray er kraftig, nøyaktig, rask og effektiv til å slukke små branner før de utvikler seg til noe større.

First Alert Tundra Slukkespray er et supplement, ikke en erstaning for din tradisjonelle brannslokker.

First Alert Tundra Slukkespray er lettere å håndtere i en nødsituasjon. Fungerer på husholdningsbranner som involverer papir, tekstil, tre, matoljer, elektriske apparater og annet utstyr. Med sin håndterbare størrelse er den godt egnet for bruk på kjøkkenet, i garasjen, på kontoret, ved peisen, på camping, ved grilling, i båten, i bilen, alle rom i hjemmet med levende lys og andre ild farer.

Med et spesielt wide-spray munnstykke, slukker First Alert Tundra Slukkespray små branner raskt ved å dekke et areal som er tre ganger større enn det typiske sprayslokkere normalt dekker. Samtidig isolerer en intern pose trykket, så når munnstykket trykkes ned slippes bare skummet ut. Dette forhindrer drivgasser fra å spre brannen og skape en enda  farligere situasjon.

Kompakt størrelse på bare 24,5 cm og en vekt på bare 0,62 kg gjør Tundra enkel å lagre i skap eller skuffer, ved siden av peisen, under vasken, eller overalt du tror du kanskje trenger det.


 

 
Din handlekurv
Du har ingen varer i kurven


Krambu for båtfolk!

Nyhetsbrev
 
 
Leverandører:

   

 

 

Bilderesultater for nautec logo

 

  

 

  

  Nav-to-Net Logo

         

Webdesign